Poletíme?Poslední lednový pátek zavítá do meziříčského M-klubu skupina dobře vypadajících mužů, jenž oslaví své pětileté působení na hudební scéně. Poletíme? vás svým country punkem odzbrojí 25. ledna úderem osmé hodiny večerní.

Skupina Poletíme? vznikla v roce 2006, ale až o dva roky později se ustálila na počtu šesti členů, kteří spolu hrají a svými písněmi baví lidi dodnes. Zakladatelem je výtvarník a bývalý člen skupiny Veselá Zubatá Rudolf Brančovský. V kompletním složení natočili chlapi z Poletíme? debutovou desku Jednoduché písničky o složitém životě. A jelikož to kapelu spolu baví a baví se i posluchači, vznikla druhá deska s názvem Skupina dobře vypadajících mužů. Poletíme? se pomalu ale jistě dostali do povědomí širokého publika, a to nejen díky účastem na letních festivalech jako Colours of Ostrava, Rock For People, Zahrada či United Islands. V loňském roce vydali třetí řadové album Kroskántry a jejich působení na hudební scéně ještě zdaleka nekončí.

Vstupenky na koncert v M-klubu je možné zakoupit osobně v Informačním centru ve Valašském Meziříčí nebo online na stránkách www.kzvalmez.cz u události akce.

(smo)
POLETIME poster