oaf logo

Letos se můžete těšit na opravdu pestrý průřez kvalitní českou muzikou. Pozvání na čtvrteční warm-up přijala legendární kapela The Plastic People of the Universe. V pátek a v sobotu se postupně představí například svérázné dívčí duo Čokovoko, které většina buď miluje, nebo zatracuje – kam patříte vy? Dorazí i Zrní a jejich kladenský folkrock, Umakart, Koblížci, Monkey Business či Bratři Ebenové. V rámci oslav 25. výročí existence kapely vystoupí Tata Bojs. Elektro přivezou Cartonnage a okořeněné špetkou undergroundu Midi lidi. Mix popu, jazzu a country můžete čekat od Sarah & The Adams, jejichž frontmanka bývá přirovnávána k americké hvězdě Norah Jones. Poprock až punkové kytarovky odehraje oblíbená Vypsaná fixa. Řada z pozvaných kapel navíc chystá i festivalová překvapení, o kterých vás budeme průběžně informovat.

„Zahraniční interpreti se letos rozhodli nás při jednáních napínat až do poslední chvíle. Věříme ale, že trpělivost růže přináší, a jelikož máme v ohni samá zajímavá želízka a pár černých koní, můžeme už nyní slíbit řadu chuťovek,“ slibuje Milena Palečková z agentury 10:15 Entertainment.

Pro věrné a trpělivé fanoušky Open Air Festivalu je připravena limitovaná edice vstupenek za 390,- Kč. „Vstupenky budou k dispozici na webu festivalu a v síti TicketArt pro 2013 nejrychlejších od 6.2. do 28. 2. nebo do vyprodání zásob,“ říká Marie Marková z pořadatelské agentury AdBase Events a dodává: „Nečekejte, levnější už nebudou!“

Open Air festival Panenský Týnec, který se bude už po čtvrté konat druhý víkend v srpnu (8. – 10. 8.), přinese i řadu programových novinek. Se vstupem nové pořadatelské agentury se připravuje ročník, který ponese přívlastek zážitkový.

Na letišti v Panenském Týnci zazní opět kvalitní muzika, ale navíc se chystají dva dny nabitého programu, který pojede už od rána a protáhne se až do pozdních nočních hodin. Návštěvníky čeká více sportovních, chillout i workshopových zón. Zpestřením doprovodného programu a dřívějším otevřením areálu festivalu se pořadatelé rozhodli reagovat na četná přání návštěvníků, kteří tak nebudou muset přemýšlet, čím si zkrátit čekání na oblíbenou kapelu.

„Podařilo se nám sestavit tým zkušených profesionálů, díky kterým Open Air festival 2013 naváže na to, co se v předcházejících ročnících podařilo a navíc přidáme kvalitnější zázemí a zpestření programu,“ říká Marie Marková.

Fanoušci by měli, kromě průběžného doplňování jmen interpretů, v brzké době zaregistrovat i novou podobu webu festivalu. Bude přehlednější a hlavně plný praktických informací. Samozřejmě uvítáme i další podněty, které lze napsat na fórum na webu nebo na náš Facebook.

Naplánujte si už teď ten nejvychytanější prodloužený prázdninový víkend jen 50 km od Prahy! Těšíme se na vás!

Předprodej vstupenek zde: www.openairfestival.cz/vstupenky a v síti TicketArt.