Poprvé od svého vzniku se v M-klubu ve Valašském Meziříčí představí česká rocková skupina Clou, která přijede ve středu 13. dubna představit svou novinkovou desku Old Dogs New Tricks. Jako hosté od 20 hodin vystoupí domácí kapela Edward‘s Hope.

Skupina Clou vznikla v roce 2001 a o čtyři roky později debutovala s deskou Postcards, ze které vzešla snad nejúspěšnější píseň kapely Island Sun, jež se stala nejhranější skladbou roku 2005 a videoklip pronikl i do evropského vysílání MTV. Za desku Postcards byli Clou ocenění také Akademií populární hudby za album a skladbu roku. Po úspěšné debutové desce vydali alba Clou, For Tonight a loňskou novinku Old Dogs New tricks, z nichž vzešly skladby jako Lean On My Shoulder, Snowy Wings, For Tonight nebo Believe.

V říjnu 2012 vydali nové album, ze kterého jste mohli zaslechnout první singl s názvem 1000 nebo právě vycházející skladbu Now I Need A Lie, k níž právě v této době vychází i videoklip. O druhé vydané písni z nového alba Old Dogs New Tricks rozhodli sami fanoušci svým hodnocením na sociálních sítích. Natáčení nového klipu se opět ujal Martin Linhart, který je podepsaný už pod předchozím klipem 1000 a oproti verzi na albu, je skladba převedena do akustické podoby, což skvěle ladí s komorní atmosférou celého klipu.

Ještě než na podium vtrhnou Clou, představí se divákům meziříčská punk-rocková kapela Edward’s Hope, která v zimě loňského roku natočila své první EP s názvem No Chances. Vstupenky na koncert jsou v předprodeji v Informačním centru ve Valašském Meziříčí nebo online na stránkách vstupenky.kzvalmez.cz.

(smo)
Print