Brno, 1.3.2013 – Hvězda z britských poloostrovů, kapela The Subways (UK) opět navštíví naši krásnou zem. Indie-rocková kapela s oblibou brázdí nejen evropské stage a poslední den v dubnu je jejím cílem brněnský areál Riviéra, kde vystoupí na hudebním festivalu Čarodějáles.

Open-airový festival Čarodějáles letos otevře festivalovou sezonu v jihomoravské metropoli již po šesté. V areálu brněnské Riviéry opět zaplane velká vatra a budou se veselit reje čarodějnic. Headlinery festivalu jsou dvě z největších českých rockových legend a jedna z top současných britských koncertních atrakcí, doplněny osvědčenými představiteli  tuzemské scény i zcela aktuálními vyslanci anglo-amerického rocku.     

Na programu se objeví takové hvězdy, jako například Pražský výběr, Wanastowi vjecy, Blue Effect. Z lukrativních zahraničních kapel, jejichž počet na letošním ročníku značně stoupl, to budou například velmi populární britští The Subways, američtí Koffin Kats nebo eso z britských ostrovů Screama Balerina a mnoho dalších.

Místem konání bude tradiční  kouzelný  přírodní areál koupaliště Riviéra, který jsou pořadatelé připraveni, vzhledem k atraktivnosti programu, upravovat a  zvětšovat až na potřebnou kapacitu. Program bude opět střídavě probíhat na třech pódiích, přibude ovšem After party v „Metro šapitó“ s DJs z klubu METRO MUSIC BAR přímo v areálu Riviéry.

Vstupenky na 6.ročník brněnského hudebního festivalu ČARODĚJÁLES, který se bude opět konat v tradičním termínu „ pálení čarodějnic“ 30.4.2013, jsou již v prodeji v sítích TICKETPRO  a TICKETSTREAM, k dostání jsou i na obvyklých brněnských předprodejních místech. Cena vstupenky je od 1.1.2013 460,- Kč, od 1.4.2013 se zvyšuje na 490,- , na místě v den konání  600,- Kč. Vzhledem k tomu jsou ceny vstupenek, díky sponzorům, celkově velmi vstřícné, přesto lze jen doporučit nákup v brzkém termínu!

Veškeré informace budou postupně přibývat na www.carodejales.cz
Kontakt pro média, akreditace:

Lucie Karafiátová

e-mail: lucie.karafiatova@gmail.com

tel: 723 463 540