V rámci turné pod názvem TOHLE JE ROCK’N’ROLL, VY BUZNY, navštívila 21.3.2014 pop-punková legenda Rybičky 48 z Českého Krumlova Musíc klub Kofola v Krnově.

Celý koncert zahájila kapela On The Way z Bruntálu, která účast na koncertech v Krnově a také v Ostravě, kde se koncert koná 12.4.2014 vyhrála v soutěži o nejvíc hlasů na sociální síti Facebook.

IMG_3474

Kapela vytvořila velmi dobrou atmosféru a během koncertu představila svůj zbrusu nový song Jacob Fish věnovaný frontmanovi Kubovi Rybovi z Rybiček 48.

 S nástupem hlavních hvězd Rybiček 48, na které se většina publika nejvíc těšila, se začala místa před pódiem naprosto plnit a songem Reality show začalo další nezapomenutelné vystoupení kapely.

IMG_3927

Zazněly songy, jak staršího vydání: Rádiová, Obyčejnej den, Striptérka Anna, Amores Perros, Zamilovaný/Nešťastná, Oou, Sexuální akrobat.

Také nesměly chybět písně z nového alba Tohle je rock ‚n‘ roll, vy buzny!,Magdaléna, My ještě nejsme starý, Bohém zapomenutý dítě,Vstaň,leť, hned teď!

IMG_3330

 Po několika přídavcích, si zpěvák Kuba Ryba vyměnil místo s bubeníkem Ondřejem Štorkem, navíc si kapela na pódium pozvali baskytaristu Marka Pešla z On The Way, aby se s posledním songem Hip hap hop rozloučili s davy lidí, kteří si celé vystoupení užívali, až do konce.

Na Rybičky 48 se můžete těšit ještě například v Litovli, Klatově, Brně, Bratislavě,Kopřivnici, v zmíněné Ostravě a celé turné kapela zakončí 19.4.2014 v Chebu Hell klubu.

Celý koncert byl rozhodně bohémský a každému doporučuji navštívit alespoň jednou Rybičky 48, protože s touhle pop-punkovou kapelou se vážně nudit nebudete.

Tea Bujáčková & Kristý Jadavanová