Chinaski promo 9145 foto Tomáš Nosil 2Meziříčský M-klub připravuje společně se studenty ekonomické fakulty VŠB detašovaného pracoviště Valašské Meziříčí a Hoofbeats třetí ročník Majálesu. Ten se uskuteční na prvním nádvoří zámku Žerotínů a v M-klubu ve Valašském Meziříčí v pátek 9. května od druhé hodiny odpolední.

Letošní třetí ročník Majálesu zve na opravdu hvězdný lineup a stylové rozpětí od popu, přes hip hop až po drum’n’bass. „Hlavní hvězdou na venkovním pódiu bude česká pop rocková skupina Chinaski,“ prozradil dramaturg M-klubu David Schwager. Ta letos oslavila ve vyprodané O2 Aréně dvacáté narozeniny a v současnosti chystá nové album. „Oproti koncertu na Valašském Špalíčku 2012 s Livě Bandem se Prago union představí společně s b-boy funkovým projektem Champion Sound,“ dodává David Schwager. Dále zde vystoupí ústečtí UDG, indie-rockoví No distance Paradise z Olomouce, opavští Kofe-in a v neposlední řadě také slovenský rapper a freestyler Strapo & DJ Spinhandz.

Ve sklepních prostorách M-klubu to tentokrát rozjede Hoofbeats Crew, kde propukne tradiční Hoofbeats párty. Hlavním trhákem je slovenský drum and bassový producent B-complex z Bratislavy. Toho v průběhu večera podpoří domácí DJs Apoka & Joshu4, ostravák Madface a Sandbow.

Vstupenky na Majáles 2014 jsou v předprodeji v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a online na stránkách Kulturního zařízení města Valašského Meziříčí, kde je také více informací o letošním ročníku Majálesu.

(smo#2014)

Ondřej Smolka, PR Manager Kulturního zařízení města Valašského Meziříčí, p. o.