voxelMnozí neměli šanci se účastnit benefiční akce, která se konala v sobotu 17.5.2014 ve Společenském domě v Bruntálu, tak jsem si přála z téhle akce zařídit jednu věc a jsem moc ráda, že to vyšlo.

Pár vět o tom, jak celou akci a ne jen to vidí sám hudebník a písničkář Voxel!

HS: 1. Ahoj Vašku, v Bruntálu bylo Tvé vystoupení premiérové? Pokud ano, jak se ti Bruntál, jako město líbí?

Ahooj, krásně Teď přeji 🙂 Ano, přesně tak, bylo to poprvé a každý si své „poprvé“ přeci zapamatuje, hrálo se moc příjemně, bohužel na prohlídku Bruntálu nebyl čas, museli jsme hned valit domů do Kopřivnice.. A cestou jsme málem srazili zajíce, srnky, divočáka a kočku (smích)

HS: 2. Včerejší benefiční koncert kapely Minute To Escape byl hlavně za účelem pomoci pro bruntálský ústav Sagapo. Jak takovou dobročinnou věc vnímáš a už ses setkal osobně s podobnou akcí, jako byla včera?

Je skvělé, že se takové akce dělají, obecně u těchto „menších“ akcí je mnohem menší riziko zneužití peněz, které se vyberou, proto tyto aktivity rád podporuji a na několika podobných akcích jsem v ČR vystoupil.

HS: 3. Když jsme u kapely Minute To Escape, jak na tebe tahle zatím ne moc známá hudební kapela z Bruntálska působí? Vytvořit takový koncert není určitě lehké, chtěl bys něco kapele vzkázat, nebo poradit?

Je úplně jedno, jestli jsou známí nebo ne. Nejdůležitější je, jestli je to naplňuje, což jsem si všiml hned z prvních tónů, že ano. Energická, melodická hudba, která funguje, klukům přeji hodně štěstí a neutuchající nadšení!

HS: 4. Teď k Tvým koncertům, blíží se léto, kde se na Tebe můžou fanoušci v nejbližších dnech/týdnech těšit?

Veškeré info hážu zde na FB, sám z hlavy totiž nevím, máme tam různé fesťáky, městské slavnosti, open airy.. Moc se na to těšíme, protože právě koncerty jsou to nejlepší na dělání muziky.

HS: 5. Před pár dny jsi společně s Xindl X pokřtil své nové CD ALL BOOM, jaká byla práce na novém CD? Máš už nějaké představy, jak by mělo vypadat druhé CD?

Práce to byla zdlouhavá a proměnlivá, na CD je zachycen jak můj starý „styl“ (elektro pop) tak i přerod do více písničkářské podoby. Druhé CD natáčíme a to bude mnohem více akustické, tak, jak to mám rád. A mám pocit, že i lidi vnímají pozitivně tuhle přeměnu.

HS: 6. Děkuji ještě jednou za poskytnutí rozhovoru a slovo teď přenechávám Tobě. Máš pro své fanoušky na srdci něco, co by jsi právě teď rád vzkázal?

Já díky za všechny otevřené duše a přející lidí kolem! Těším se na vás na koncertech, případně na virtuálních fejsbukových seancích 🙂 Krásnou přítomnost přeji!

Tea Bujáčková, foto: Dominik Vičan