Bruntálská pop-punková kapela Minute to Escape, o které jste si už mohli přečíst dříve, při prvním oficiálním videoklipu k songu Příběh, se hlásí po dvou měsících s novým songem s názvem Svět z balíčku karet!

Stejně jako Příběh se nový song Svět z balíčku karet nahrával na přelomu března a dubna v nahrávacím studiu BombJack v Hranicích na Moravě.

Samotnou premiéru měl song teprve včera 16.6.2014 ve 20:00 hodin, ale  už za chvíli přesáhne první a určitě ne zdaleka poslední pětistovku shlédnutí!

Fanoušci se už teď můžou začít těšit na další známé z koncertů dva singly, které kapela plánuje v polovině července nahrát opět ve stejném studiu.

Na jedné z písniček prozradil člen z Minute to Escape by se měl podílet také zpěvák z opavské punk-rock ‚n‘ rollové kapely Cocaine party.

Jak se členům z kapely líbí nový singl a jak nahrávání probíhalo víme taky!

Zpěvák,baskytarista:  Nahrávání probíhalo v dobré náladě a oproti předchozím představám docela odsýpalo. Snažili jsme se, aby písnička byla co nejnápaditější, dokázala předat emoce a byl na ní znatelný náš styl. Po vyrábění videa, které zabralo asi 40 hodin čistého času, písničku nesnášíme. To se ale snad zase brzo změní Teď jen doufáme, že se bude líbit i ostatním.

 

Kdo má v pátek volno a neví, jak strávit páteční den a chtěl by nový song a celou kapelu slyšet na živo vyrazte do Bruntálu na Dny města na náměstí, kde vystoupí mimo jiné další kapely, ale především od 20:30 Minute to Escape!

Další veškeré informace o kapele na:

Facebook: https://www.facebook.com/minutetoescape

Badzone: http://bandzone.cz/minutetoescape