Po úspěšném křtu debutového alba mladé nadějné kapely Lola běží, který proběhl v beznadějně zaplněném pražském klubu La Loca 25. 9. 2014, a zabodování prvního singlu z alba Stejně skončíme v tuzemských rádiích i hitparádách, vám pánové z Loly servírují další skvělé pecky!

 

Album vznikalo poslední půlrok ve studiích SONO a BIOTECH STUDIO a přineslo to nejlepší, co kapela za svou dvouapůlletou činnost vyprodukovala. „Album nese podtext „udělej to jinak! nezapadni!“. Našim fanouškům se do ruky dostal originální produkt netradičních rozměrů a zpracování,“ nastínil kytarista Aleš.

 

Lola běží (Jakub Míchal, Aleš Petržela, Jakub Jakubec a Petr Baláš) je v současné době pravděpodobně jedním z největších překvapení české hudební scény, což potvrdilo i letošní udílení hudebních cen Žebřík, kde se kapela umístila na 3. místě v kategorii Objev roku. Mají za sebou jarní turné s kapelou UDG a Voxelem. V létě objeli přední české festivaly a díky fanouškům se sedm týdnů drželi na předních pozicích hitparády t-music chart. Jejich klipy jste mohli zahlédnout, mimo jiné, na TV Óčko a ve Snídani s Novou. Momentálně Lola běží jede společnou podzimní tour s kapelou Portless.

 

Více na www.lolabezi.cz.

 

Martina Jablanovská

jam-pr@email.cz

773022238