Festival VOTVÍRÁK se neustále vylepšuje!

Po loňském vyprodaném ročníku pořadatelé festivalu nezůstávají v klidu a snaží se návštěvníkům poskytnout ještě lepší služby a komfort pobytu.

Jednou ze zásadních změn je nově koncipovaná příjezdová cesta, která by měla zvýšit počet odbavených aut a významně zkrátit čekací doby při nájezdu na festival, navíc zvýšená kapacita parkoviště pojme ještě vice aut.

Snažíme se příjezd našim návštěvníkům i účastníkům usnadnit. Čtyřproudovou dálnici k podiím vybudovat nemůžeme, nicméně se snažíme ve spolupráci s Policí ČR najít ten nejpohodlnější příjezd na festival. Přesto ale žádáme návštěvníky, aby se snažili využít k příjezdu na festival dobu mimo největší páteční špičku ( 14,30 – 17 hodin). Parkoviště i stanové město bude otevřeno již ve čtvrtek 11.6. po 18 hodině ), uvedla Martina Jablanovská, za pořadatele festivalu.

V rámci vylepšení pobytu na festivalu vzniklo ve spolupráci se společností Logistik Real speciální stanové městečko, které jistě uspokojí ty, kteří si zakoupí standartní vstupenku na Votvírák, ale požadují vyšší úroveň pobytu. Za menší poplatek získají návštěvníci  ve stanového městečku společnosti  Logistik Real služby velmi podobné službám poskytovaným pro VIP návštěvníky ve VIP stanovém městě. Budou mít zajištěno pohodlné místo pro stan v blízkosti areálu v oploceném stanovém městečku s omezenou kapacitou a solidním sociálním zázemím. Pracovníci úklidové služby budou zajišťovat ve spolupráci s návštěvníky pořádek v městečku formou průběžného úklidu.

Průběžný úklid bude zajištěn v celé areálu festivalu, spolu se zvýšeným počtem toalet a mycích stanovišť by se měla zvednout i hygienická úroveň pobytu.

Bezbariérovost festivalového prostředí zajistí vyvýšená plošina s nájezdovou rampou z recyklovaných plastů, přechodové pásy vyrovnávající terén a bezbariérové sociální zázemí. Další skvělou novinkou bude chill-out zóna pro vozíčkáře v rámci VIP prostoru festivalu. Tím, jak věříme, nabídneme vozíčkářů takové prostředí, které jim umožní vychutnat si festival na 100%.

Více novinek a informací se dozvíte na www.votvirak.cz