Zakázaný ovoce pokřtili novou desku

24. Říjen, 2016 Fotoreporty

Skupina Zakázaný ovoce v rámci Díky vám tour pokřtila nové cd se shodným názvem jako jejich šňůra.
Pro svůj křest si vybrala pátek 21. 10. 2016 a pražský Music Club Jižák. Jako předkapela vystoupila kapela Resumé. Jejich punk-rock’n’roll byl přesně, co si člověk u tříčlenné formace představuje: důrazná rytmika, dominantní zpěv a nakopnuta kytara s minimem sólových partů. Celkově to působilo příjemně.
Zakázaný ovoce nastoupilo v pozměněné sestavě. Rozdělení skupiny v létě způsobilo na internetu docela rozruch, ale tím se nechci zabývat. Hlavní osu vystoupení tvořily písničky z nové desky Díky Vám.
Myslím si, že ji přehráli kompletně. Je vidět výrazný odklon od původního stylu skupiny. I starší písničky působily „měkčím“ dojmem, ale rozhodně ne špatným. Mezi novinkami jako jsou např. Město andělů, Díky vám, Road trip a Drahé ženy zazněla Alkoholka, hitovka Nech mě odejít, Pornostar a další hity z let minulých. Celá akce měla výbornou atmosféru.

zakázanÝovoce
Miloš Novotný: kytara, zpěv
Štěpán Soukup: kytara, zpěv
Jarda Sládeček: basa, zpěv
Milan Zúbek: bicí

Diskografie
funguY 2006
Není co řeshit 2008
Dost už bylo gest 2010
Život se Tě neptá 2012
Automat na lásku 2014
10 2015
Díky vám 2016

Richard Karban