AEROSMITH
“AERO-VEDERCI BABY”

THE 2017 EUROPEAN FAREWELL TOUR

Americká rocková legenda Aerosmith, bad boys from Boston vyráží na své poslední, rozlučkové turné. Uvedl to v rozhlasové show zpěvák kapely Steven Tyler. Později však jeho manažerka pro časopis People uvedla, že turné určitě neznamená definitivní rozpad kapely.


Turné, které nese název Aero-Vederci Baby! bylo ohlášeno 14. ledna na webových stránkách kapely AEROSMITH.COM . 26. května 2017 odstartuje evropské turné koncertem v německém Mnichově a 30. května v Berlíně. Poté kapela zavítá také do Polska, Itálie, Dánska, Švédska, Irska, Spojeného království a dalších zemí.

Můžete se těšit na písně od „Dream On“, „Sweet Emotion“, „Toys In the Attic“, nebo „Back In The Saddle“, „Walk This Way“ (Aerosmith ft. Run DMC), až po velké hityJanie’s Got A Gun“, „Cryin’“, „Dude Looks Like A Lady“, „Love In An Elevator“ a „I Don’t Want To Miss A Thing“ Aerosmith jsou bezpochyby jednou z největších světových kapel, na které můžete jen pomyslet!

Vstupenky na koncerty zakoupíte v síti MyTicket. Pro více informací volejte 01806 – 777 111, nebo navštivte uvedené odkazy.

 

#AeroVederci

Detailní informace: www.wizpro.com | www.aerosmith.com

 

AEROSMITH
“Aero-Vederci Baby”
The 2017 European Farewell Tour

Fr 26.05.2017 München / Königsplatz
Special Guest:
Foreigner

Di 30.05.2017 Berlin / Waldbühne
Special Guest:
Rival Sons

Di 20.06.2017 Köln / LANXESS arena
Special Guest:
Tyler Bryant and the Shakedown

Detailní informace, promo materiály wizpro.com

Aktuální novinky a informace facebook.com/WizardPromotions