MONNA vydává své první album Watch The New World Tonight.  To pokřtí 26. dubna na lodi Cargo Gallery v Praze. Jeho kmotrem je Čenda Urbánek ze Support Lesbiens a hostem večera bude kapela NANO.

“Deska se s menšími pauzami tvořila a točila zhruba dva roky. Kytary, basu, keys, samply a backvokály jsme si natáčeli sami. Bicí a hlavní zpěv jsme točili ve Studiu Svárov s Lukášem Martínkem, který se postaral i o mix”, říká k průběhu natáčení frontmanka Dana Yousifová.
První vlaštovkou z nové desky je singl se stejnojmenným názvem Watch The New World Tonight, na který kapela s režisérem Radimem Kallerem natočila i videoklip. V něm nás malá indiánka zavádí na dobrodružnou cestu. Najde, co hledá? Podívejte se
Pražská soul-rocková pětice po vydání několika singlů a klipů přichází se svým debutovým albem nesoucím název Watch The New World Tonight. Album obsahuje 13 písní a zahrnuje jejich dosavadní tvorbu. Těšit se můžete na pestrou hudební mozaiku od rockových vypalovaček až po soulové a reggae polohy.

Martina Jablanovská
773 022 238
jam-pr@email.cz
helpmusic@email.cz

www.helpmusic.cz
www.votvirak.cz
www.wink.cz
www.visaci.cz
www.rockandpop.cz
www.helpband.cz
www.rozmarne.cz
www.minus123minut.cz