Čtrnáctý večer legend proběhne v pátek 3. 11. 2017 od 18 hodin, tradičně v brněnském Semilasse. Na akci vystoupí přední tribute bandy Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC a Guns n‘ Roses. Na návštěvníky tak čeká večer plný energického rock’n’rollu.

Po 8 letech se na Večer legend vrací revival Rolling Stones. V duchu slavné písně od Stones It’s Only Rock ‚n Roll (But I Like It) nabízí rockovou show s autentickým zvukem i představením ve stoneovských kostýmech. Kapela na Večeru legend oslaví již 20 let svého fungování.

Oblíbený tribute band Myst zahraje skladby Led Zeppelin z celé mozaiky jejich tvorby. Kapela, která je s Večerem legend neodmyslitelně spojena, se představí v brněnské premiéře s novým zpěvákem.

Po 5 letech se na Večer legend vrací AC/DC Bon Scott Memorial Band, který připomene nezapomenutelnou osobnost zpěváka skupiny AC/DC – Bona Scotta. Neuvěřitelně věrohodný hlas zpěváka Mirka Matušů spolu s precizní sólovou kytarou a rytmikou jsou poznávacím znamením této skupiny.

Ze Slovenska přijede tribute Guns n‘ Roses a po velkém úspěchu se na legendách objeví podruhé po rok a půl dlouhé pauze.

Vstupenky jsou k dostání za 250 Kč v předprodeji (v síti Ticketportal, SMSticket a v obvyklých brněnských předprodejích – KC Semilasso, Indies, v Domě pánů z Lipé), na místě budou stát 290 Kč. Vzhledem k obvykle vyprodané akci doporučujeme divákům využít předprodejní sítě.

 

VEČER LEGEND 14

 

  1. 11. 2017, od 18 hod, Semilasso

 

ROLLING STONES Revival Band Brno
LED ZEPPELIN Revival Myst
AC/DC Bon Scott Memorial Band

GUNS N‘ ROSES Tribute Band Slovakia

 

Předprodej vstupenek: https://www.ticketportal.cz/Event/Vecer_legend_14

www.vecerlegend.cz