Nejvýraznější protagonisté europopové hudby se vůbec poprvé společně sejdou v Plzni. 20. října, od 19. hodin, v hale TJ Lokomotiva se potkají Masterboy & Beatrix Delgado, Captain Jack & Loona. Odstartují tak ojedinělý festival hudby 90. let! Těšit se můžete na exkluzivní vystoupení!

 

In The Army Now 2017 je remix slavného hitu od skupiny Status Quo z 80. let. Kvůli němu v září Captain Jack odstartoval svoje turné po České republice, které završí 20.říjnaPlzni. Symbol červené čepice, vojenské uniformy a krásných polonahých žen, zůstává! Nový protagonista Bruce Lacy dostál po smrti původního protagonisty, Frankyho Gee, tomu, že ví, jak značku Captain Jack, spolu se svojí vokalistkou Michelle Stanley, prezentovat. Chcete vidět, jak to tato dvojce umí rozjet naživo? Vydejte se do Plzně, nejen za nimi, ale hlavně zažít tu pravou náladu 90. let!

 

90‘s Explosion spolu s Urbano Artist booking umí vytvořit a vystihnout nezapomenutelnou atmosféru devadesátých let. Díky jejich dlouholeté tradici budete moci během jednoho včera prožít opravdový retro návrat. Servírovat se bude nejen dancefloorová hudba, ale také všechno, co k devadesátkám patří. V průběhu večera připomene osobnosti a zakladatele europopové hudby, která má v 21. století na hudebním trhu stále své místo. Masterboy & Beatrix Delgado, Captain Jack, Loona a za Slovensko MC Erika & Ivana. To jsou ti, kteří vás hodlají roztančit a přenést zpět v čase. Večerem vás bude provázet Matuš „GoGo“ Klajdač, který je se značkou 90‘s Explosion neodmyslitelně spjat a po jeho boku se objeví Eva Decastelo. Slibujeme, že na konci večera devadesátá léta nabudete chtít opustit!

 

Přijďte si vychutnat nevšední atmosféru 90. let a společně si užít nezapomenutelnou noc plnou hvězd. Na tohle budete vzpomínat ještě dlouho!

Více informací na https://www.facebook.com/90sExplosionCZ/ a http://90sexplosion.com