Také letos se v den „pálení čarodějnic“ můžete těšit na hudební festival Čarodějáles, který se uskuteční na brněnské Riviéře. Hlavními taháky budou tentokrát české rockové legendy Pražský výběr a Wanastowi vjecy a jedna z největších současných britských koncertních atrakcí The Subways. Vstupenky jsou nyní k dostání za 490 Kč.

Přírodní koupaliště Riviéra přivítá festival v tradičním termínu 30. dubna již pošesté. Vzhledem k atraktivnosti Čarodějálesu jsou pořadatelé podle svých slov připraveni upravovat a zvětšovat areál až na potřebnou kapacitu. Koncerty budou opět střídavě probíhat na třech pódiích, vedle headlinerů na nich zahrají také osvědčení zástupci tuzemské scény i zcela aktuální vyslanci anglo-amerického rocku. Nově připravili pořadatelé pro návštěvníky festivalu After party v „Metro šapitó“ s DJs z klubu Metro Music Bar.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketstream za 490,- Kč. Na místě v den konání budou stát 600,- Kč. Veškeré potřebné informace naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.carodejales.cz.

carodejales