IMG_8513Kapela VSPH, tedy šestičlenná partička, jejíž zrod sahá do roku 2007, je stále pro mnohé posluchače velkou neznámou. Ovšem na kontě má už i pár větších hudebních úspěchů. Vydané CD, následně pak singl Leave Behind a především absolutní vítězství v Radegast Líhni 2012 (československé soutěži amatérských kapel) s následnou letní festivalovou „šňůrou“ po boku kapel jako jsou No Name, Chinaski, Charlie Straight nám o nich už leccos prozrazuje!

Nyní kapela VSPH opět vystrčila pomyslné růžky a před pár dny vydala horkou letní novinku, singl At the Seaside, který si můžete nejen poslechnout, ale i zdarma stáhnout na jejich bandzone profilu (www.bandzone.cz/vsph).

K tomuto singlu představila i svůj již v pořadí třetí videoklip.

Sám zpěvák Jiří Kořínek k němu říká: „Zima si s námi všemi letos pohrávala příliš dlouho a tak jsme se s klukama v kapele rozhodli, že uděláme nějakou letní „pecku“ a natočíme k ní i letní klip, abychom ty slunné dny konečně přivolali. Podívejte se sami, jak to nakonec dopadlo! Každopádně Vám můžu jen říct, že nám u toho byla veliká zima…“

Co je na klipu tak zajímavého? To už posuďte sami, my jen pevně doufáme, že vás v nastávajících parných letních dne pořádně zchladí.