14.9.2013 od 17 hodin

Tovární hala Zbrojovka Brno, Lazaretní 7

 

Program:

Live: Sunshine, Našrot, The Plastic People Of The Universe, My Dead Cat, Please The Trees, Noblesse Oblige, Steve Morell

 

 

Agentura Mersey pořádá první ročník Henry Lee Festu, alternativního festivalu, který je věnován postavě z písní Nicka Cavea – Henrymu Lee.

Program festivalu se bude odehrávat na dvou podiích. Hlavní podium nabídne hudební produkci od 18 h až do časných ranních hodin. Na koncertní část, v rámci níž vystoupí kapely Sunshine, Našrot, The Plastic People Of The Universe, My Dead Cat, Please The Trees, a která skončí přibližně v 01:00 h, naváže část laděná do elektroniky. Představí se skupina Noblesse Oblige, která během své kariéry hrála po boku jmen jako IAMX, Dresden Dolls nebo Patti Smith, a dále berlínský producent, remixér a DJ Steve Morell, jehož brněnské publikum zná z vystoupení dua The Scandals nebo afterparty po koncertě Warren Suicide na Flédě.
Druhá festivalová scéna bude oddechová a budou se zde promítat filmy a koncerty Sonic Youth, Joy Division, Rowland S. Howard, Patti Smith a Nicka Cavea.
Občerstvení zajistí 3 bary.

Henry Lee Fest je festival bez kompromisů, festival kapel, které mají sdělení.

Předprodej vstupenek

Předprodej zajišťují sítě Ticketpro, Ticketportal a Ticketart, hlavní brněnský předprodej je v Indies na Poštovské 2.

 

Moderní forma nákupu vstupenek do mobilu zde http://www.smsticket.cz/vstupenky/1198-henry-lee-fest.aspx

 

Vstupenky lze zakoupit také prostřednictvím vstupenkového systému TICKETON. Více zde https://klient.ticketon.cz/1007-henry-lee-fest

Vstupné je 390 Kč.

Info linka: 541240623

 

FB: https://www.facebook.com/events/589122791117568/

Henry-2013