Další ze zahřívacích kol letošního Pražského Majálesu v rámci doprovodných aktivit majálesového Studentského měsíce je za námi. Tentokrát tedy MajálesLand, který spojil příjemné s užitečným: seznámil navzájem členy různých pražských studentských organizací
a navrch přidal party, během které se jednotliví studenti nejlépe poznají. Dodejme jen místo a čas: pražský klub Zephyr Excelent Urban Pub&Club v centru Prahy, středa 2. dubna od sedmi hodin večer. Profesionálně vedená unijní „seznamka“ dala také možnost nahlédnout studentským činovníkům, jak vypadá spolupráce uvnitř jednotlivých univerzit a další cenné informace. Networking po hodině přešel do společné afterpárty.

 
IMG_7294
Zajímavostí MajálesLandu byla účast zahraniční spolků a sdružení, které jsou zapojeny do pražského studentského dění a samozřejmě i do velkého Majálesového dění. I tito studenti se po seznámení se svými českými protějšky zapojili do velké afterparty zpestřené hrou beerpong o lístky na Pražský Majáles. Kdo beerpong zná, ví moc dobře, že propadnout atmosféře soutěžení není vůbec těžké, ba naopak. Není tedy divu, někteří soutěžící se do hry tak zapálili, že finále proběhlo v napjaté atmosféře za mohutného fandění. A abychom nezapomněli, v průběhu večera také vystoupil účastník České Superstar Jaro Smejkal a zazpíval jeden ze svých největších hitů.

 

Bára Jakšová