SONO CENTRUMVelká města přináší mnoho možností a příležitostí. Brno patří mezi ta kulturně bohatá, zajímavá a přináší vždy něco nového a osvěžujícího. Dne 25. dubna 2014 se otevírají brány nového luxusního hudebního klubu SONO CENTRUM v Brně.

Označení „luxusní“ mnoho návštěvníků nezaujme, protože většina příznivců dobré hudby nehledá luxus, ale kvalitu. Toho dosáhneme skvělým akustickým prostorem, velkým tanečním parketem a příjemnou atmosférou.

Právě SONO CENTRUM toto vše nabízí plus ještě něco navíc. V budoucí době je klubu předurčeno zařadit se mezi  nejmodernější kluby v České republice. Celý komplex doplňuje útulný hotel a restaurace, která nabídne strávníkům rozhodně více než festivalový sortiment od párků v rohlíku počínaje.

Ulice Veveří se otevřením klubu stává malým Holywoodem na českém území, jelikož klubová atmosféra přitáhne mnoho zajímavých tváří, známých hudebníků a hostů. První datum otevření SONO CENTRA je 2. května v podání otevírací párty, kterou byste si neměli nechat ujít. Ale to hlavní je, že první skutečný koncert v podání jihoafrického dua Goldfish můžete v klubu navštívit  25. dubna 2014, kde na Vás bude čekat skvělá atmosféra. Domů si rozhodně odnesete nejen dobrou náladu, ale i skvělý zážitek.

Mezi další lákavé skupiny, které jsou plánované v klubu SONO CENTRUM jsou N.O.H.A. (Německo),  Manfred Mann’s Earth Band  (GB),  Peter Lípa a BandDuke Ellington Orchestra (USA), Tři Sestry Ewa Farna a mnoho dalších. Život tohoto klubu právě začíná a věřím, že nám přinese mnoho úžasného a povzbudivého. Pro všechny nedočkavce, sál bude mít tři patra a dva velké balkony. O pohostinství bude též postaráno v podobě čtyř barů, kde sortiment lihovin, pochutin a ostatních nápojů bude jistě široký. Ani nadšeni tanečních kreací nebudou zklamání. Klub SONO CENTRUM přináší obrovský taneční parket, kde si svou oblíbenou hudbu můžete naplno užít.

Kapely budou jistě do klubu jezdit velice rádi. Autoři pro ně připravili skvělé zázemí, kde mohou nabýt relaxu v průběhu celého vystoupení. Kapacita na sezení je  700 míst a 1200 míst na stání. Místa je v klubu mnoho, ale určitě znáte ten pocit, když vidíte SOLD OUT. Rozhodně bych neváhala a už teď si napsala do diáře datum 25. dubna 2014. Bude to legendární.

Tereza Berkyova,  foto: Tomáš Babický