Skupina Lucie otevírá 3. pražský koncert a přepisuje historii O2 areny!

Dovolujeme si Vám tímto oznámit, že ve čtvrtek 21. listopadu 2013 bude zahájen předprodej vstupenek na třetí pražský koncert skupiny LUCIE, který se uskuteční 12.6.2014 od 20:00 O2 areně v Praze.První a druhý koncert jsou již téměř beznadějně vyprodány.

 

DSC_5548„Jedním slovem: paráda! Co víc k tomu dodat? Vždyť ještě žádný zahraniční ani český interpret neměl v O2 areně tři koncerty za sebou. Smekám klobouk před Lucií, je to něco mimořádného. Těší nás, že jsme u toho jako pořadatel pražských koncertů, kdy společně s kapelou píšeme historii O2 areny. Vůči našim návštěvníkům to beru jako jeden z dárků k oslavě 10. výročí otevření“, řekl Robert Schaffer, ředitel společnosti Bestsport Arena, která je pořadatelem pražského koncertu.

 

Management skupiny Lucie: „Možnost zahrát si v pražské O2 areně po tři večery za sebou je pro nás ohromná satisfakce za veškerou práci a úžasný vzkaz od fanoušků, že návrat LUCIE i po tolika letech má smysl. Jsme nadšeni“

 

Vstupenky v cenách od 490,- Kč jsou v prodeji na terminálech SAZKA Sázková kancelář, a.s. od čtvrtka 21.11.2013, od 8:00 je jejich rezervace možná i prostřednictvím www.sazkaticket.cz.