Přichází hudební festival mladých talentů: Let’s ROCK A LITTLE!

Hudební festival mladých talentů ‚Rock A Little‚ se bude konat v neděli 29.6. v Hudebním Klubu Futurum v Praze od 12. hodin. Tento jedno-denní festival bude zahrnovat talentovou soutěž, ve které se budou mladé kapely moci představit a utkat mezi sebou. V rámci festivalu také zdarma proběhnou hudební workshopy, koncert kapel Sunflower Caravan, Lo Dost a Tam Tam Batucada a další zábavný program se skvělými výhrami pro zvítězivší kapely.

Prague Unlimited je hrdým organizátorem této hudební akce, která si klade za cíl podpořit mládež v tvorbě jejich vlastní muziky a v jejich následné podpoře a vytváření příležitostí. Naší vybranou charitou je Nadace Růžový Krokodýl. Tato nadace pomáhá znevýhodněným dětem s různými formami zdravotního postižení jak v ČR tak v zahraničí. Zároveň nabízí unikátní hudební programy pro děti v České republice, které trpí poruchami učení.

Talentová soutěž pro mládež bude rozdělena do tří kategorií podle věku a zkušeností. Žánry se budou dělit od indie, popu, rocku, funku, soulu, jazzu, punku a reggae nebo kombinace výše zmíněných.

Porota složená ze známých jmen jako je Jarda Raušer (Asociace Pohyb), Ema Dietrichová (zpěvačka Lmo Band) a Tomda Kocábek z Rádia 1 rozhodne o vítězích soutěže. Porotci rozhodnou na základě hudební úrovně, individuality, provedení a originality. Kapely, které zvítězí, obdrží cenu skládající se z demo nahrávky desky, možnosti zahrát na populární akci, profesionálních fotografií a reklamních předmětů Rock A Little.

Hudební workshopy, které proběhnou zdarma budou vedeny českými a mezinárodními hudebními experty a zaměří se na rozdílné hudební nástroje, hlasové techniky a demo nahrávky alb, vytváření vlastních nástrojů a mnoho dalšího. Hudební školy a akademie představí své hudební programy, do kterých se zájemci mohou na místě přihlásit. Festival bude zakončen nádhernými koncerty kapel Sunflower Caravan, Lo Dost a Tam Tam Batucada, ideálními jak pro mládež tak rodiče a prarodiče!

Pro více informací o předprodeji vstupenek, zúčastněných kapelách, workshopech atd. prosím navštivte náš web a Facebook:

www.rockalittlecz.com

www.facebook.com/RockALittleCZ

Pokud byste se Vy a Vaše kapela rádi zúčastnili, prosím kontaktujte:

Phil Matelevitch | 00 (420) 608 332 924 | Phil@pragueunlimited.com

Pokud byste se rádi stali partnerem/sponzorem nebo máte zájem o prodej Vašich reklamních předmětů na akci, prosím kontaktujte:

Claire Dognini | 00 (420) 776 424 392 | Claire@pragueunlimited.com

Pokud byste se chtěli stát dobrovolníkem nebo se jednoduše chcete na něco zeptat, prosím kontaktujte nás na:

info@pragueunlimited.com