Punkrocková parta ATD má na svém kontě další videoklip. Tentokrát se filmového ztvárnění dočkal druhý singl z připravovaného alba Malá nevěrná. Produkce singlu se zhostil Tomáš Fröde , frontman kapely Imodium, ten se podílel už na úspěchu prvního

singlu Ke hvězdám.

Natáčení videoklipu se ujala talentovaná dvojice Petr Vinc Havlíček – režie a Ondřej Soukup – kamera, jejich posledním počinem byl například singl Bůh od Pekaře, nebo velmi úspěšné klipy kapely Rybičky 48, Léto a Slibuju že nebudu pít.

„ Tento singl je pro nás velmi důležitý, proto jsme kladli důraz na originalitu, když jsme se poprvé se štábem potkali v Kutné Hoře, bylo jasné, že si budeme rozumět, protože v určitých věcech jsou podobní jako my a to pro nás bylo rozhodující. Celá spolupráce byla perfektní a na velmi profesionální úrovni“ uvádí Matěj Mareš ( zpěvák kapely )

„Natáčení videoklipu ATD Malá Nevěrná bylo do jisté míry filmařským oříškem. Mnoho nočních scén, exteriéry a detailní záběry si zasloužily zvláštní dramatický přístup a mysteriozní nádech.“ dodává Vinc.

ATD: ačkoli je průměrný věk kapely 26 let, mají za sebou více jak 350 koncertů po celé ČR i SK a velmi úspěšné turné s kapelou Rybičky 48.

atd foto

 

logo_video (2)

 

Více na: www.bandzone.cz/atd

Martina Jablanovská

773022238

Jam-pr@email.cz