Nejkrásnější festivalový areál v Čechách – Kmochův ostrov v Kolíně
se 6.8.2016 stal dějištěm 19. Ročníku kultovního hudebního festivalu Natruc

Přesto, že produkci festivalu dělal poprvé tým složený pouze ze sdružení Barry a spol., bez spoluúčasti produkční agentury a spousta lidí dělala svoji práci poprvé a obstáli na výbornou.„ Běžný návštěvník viděl profesionálně připravený festival jako vždy,“ řekl Aleš Bureš, organizátor festivalu.

Letošní festival zohledňoval nejen mladou generaci, ale zaměřil se i na posluchače středního věku, kterým nabídl legendární interprety, jako je Vladimír Mišík, Dan Bárta, Michal Malátný nebo Arakain. Největší úspěch měli tradičně Mandrage a Rybičky 48.

„ Podle ohlasů návštěvníků mělo největší náboj vystoupení skupiny Tatabojs, pro kterou byl Natruc jediným festivalem, kam vyvezli svoji audiovizuální show. Návštěvností i hudebními výkony překvapila i třetí talentová stage,“ zhodnotil účast Aleš Bureš.

Organizátoři zhodnotili letošní ročník jako bezproblémový, kdy nedošlo k žádným incidentům, napadením ani vážnějším zraněním. Technické zázemí Kmochova ostrova však úplně pozitivně hodnotit nemohou. „Kmochův ostrov není na takové akce technicky připraven, všechno jsme si museli dovézt, což značně navyšuje náklady. I když platíme poměrně vysoký nájem, ostrov pro organizátory větších akcí nenabízí prakticky žádné zázemí,“ řekl Aleš Bureš.

ROK 2017 – 20. LET NATRUCU!

„Letošní ročník budeme jako tým teprve vyhodnocovat a na základě zkušeností z něj připravíme na příští rok produkci, která bude hodna 20. ročníku festivalu,“ dodal Aleš Bureš

DSC_0081 DSC_0629 DSC_2009 DSC_8738

 

 

www.natruc.eu

kontakt: Martina Jablanovská, 773022238, jam-pr@email.cz