Kluci z M2E spolu fungují už skoro čtyři roky. Za tu dobu stihli odehrát přes 100 koncertů a vydat album „Tohle je přepadení“. Mezi jejich největší úspěchy patří např. koncert na Brněnském Majálese, pořádání vlastní dobročinné akce, nebo aktuálně účast na TV Óčko v pořadu G2 Band Academy.
Název „M2E“ je zkratkou pro „Minute to Escape“, což je původní název tohoto uskupení. V průběhu času však kapela začala tvořit pouze v češtině a tak se rozhodla změnit jméno na zkratku, kterou měla od začátku v logu. Význam však nese pořád stejný – nabídnout svými songy posluchačům a fanouškům „minutu k útěku“ od reality a každodenních problémů.

Na novince songu Družice, která vyšla na povrch hudebního Youtube 12.září 2016 již dnes má přes ohromujících 10 000 shlédnutí. Na songu spolupracovali se známým britským producentem Lee Batiukem. Natáčení videoklipu se pak chopil talentovaný kameraman a střihač Jakub „Mahdies“ Mahdal, který má na kontě už několik známých klipů.

Frontman kapely Dave: „Už když jsme dávali Družici dohromady na zkušebně, věděli jsme, že ji jednou musíme nahrát a natočit k ní klip. Jsme nadšení z toho, že jsme na ní díky G2 Band Academy mohli pracovat s Leem a Mahdiesem, kteří jsou profíci v tom, co dělají a zároveň jsou to i super lidi,“„Do každého koncertu jdem na plno a Lucerna nebude výjimka,“ dodává basák Peťa.

m2e_promo 13412223_1135484483170077_7236487661926868423_o

V současnosti se kapela soustředí na tvorbu nových songů a na přípravu své zatím největší show, která proběhne 27. 11. 2016 v pražském Lucerna Music Baru. Na akci, která nebude jen tak ledajaká, nadějní kluci ukončí zároveň roční snažení kapely v programu G2 Band Acadamy a to ve velkém.Celý klip Družici můžete sledovat v rotaci TV Óčko, nebo si ji kdykoliv poslechnout přímo na channelu kapely: youtube.com/m2eband.

Další novinky a všechny připravované koncerty najdete také na Facebookové stránce kapely:

facebook.com/m2eband.

 

m2e-logo