Další úspěšný singl nymburské kapely Crossband – Rozmarná – se dočkal videoklipu.

Ačkoli je píseň v repertoáru skupiny už řadu let, teprve loni byla zařazena na poslední crossbandí album Normální deska a teprve letos získala i vizuální podobu.Rozmarná je vesele laděný příběh o tom, jak důležité je povznést se nad průšvihy, které nám občas život nakládá.
„Dva roky existoval videoklip jen v roztočené podobě, v prvním letošním čtvrtletí jsme se ale rozhodli, že dílo musí být dokončeno“ poznamenal Jarda Kříž, zpěvák kapely
Nymburk, domovské město Crossbandu, dobře posloužil svými kulisami k dokreslení celé historky. V té česká taneční a herecká legenda Vlastimil Harapes v roli anděla vlévá hlavnímu hrdinovi videoklipu do žil energii na to, aby ve svém životě nalezl vlastní cestu a uměl si ho naplno užít.
Crossband už před třemi roky vsadil na humor, když natáčel klip k písni Rozhodčí. A zabodoval. Přes 260 tisíc zhlédnutí na YouTube a umístění písně mezi první stovkou nejposlouchanějších českých písní mluví samo za sebe.
Premiéra videoklip Rozmarná proběhla v rámci relace Snídaně s Novou 23.3.2017, od té doby je k dispozici na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=zsB-AOJrMNw

CROSSBAND
Česká poprocková kapela Crossband vznikla v roce 2004 a od té doby odehrála více než 400 koncertů v České republice, na Slovensku, v Polsku a Německu, zejména na festivalových pódiích (Benátská noc, Sázava fest, Votvírák, Noc plná hvězd, Master of Rock, Porta, Vizovické trnkobraní, Přeštěnice, Přístavní slavnosti a další). Skupina vydala 4 alba, dvě rocková, jedno akustické, jedno popové. Řada písní Crossbandu už se zabydlela v playlistech českých rádií, například Rozhodčí, Mrtvý ryby, Budeš první, Sněží z polštářů, Krejčovská panna či Pohoda u řeky. Setkávají se s nimi posluchači rádií Frekvence 1, Bonton, Signál, Proglas, Jizera, RCL či regionálních stanic Českého rozhlasu. Tři slova, která hudbu Crossbandu charakterizují: pestrost, energie, zábava.

KE STAŽENÍ:
Rozmarna – video MP4
https://uloz.to/!wbdc007ilYXO/crossband-rozmarna-high-mp4

více informací: www.crossband.cz

Martina Jablanovská, 773022238, jam-pr@email.cz