Pořadatelé festivalu LABEFEST 2019, který se koná v jednom z nejkrásnějších festivalových areálů, na břehu Labe na Smetanově nábřeží v Děčíně, přímo pod děčínským zámkem, 10. až 11. května, dávají opět šanci mladým talentovaným interpretům a HLEDAJÍ TALENTY LABEFESTU 2019! 

Pořadatelé se už podruhé rozhodli dát šanci talentované umělkyni, umělci nebo celé kapele, aby si zahráli na velkém pódiu, a to po boku předních českých interpretů. Doplní tak nabitý program festivalu, který již v pátek 10. května odstartují Ben Cristovao a No Name, mezi vystoupeními obou interpretů rozzáří oblohu tradiční velkolepý ohňostroj. Sobotní program rozsvítí nejen svojí pyrotechnickou show Rybičky 48, dále vystoupí legendární Olympic a také skupiny Vypsaná Fixa, This! s Vojtou Kotkem, Imodium a nebo zpěvačka Sabina Křováková. Vítězové soutěže letošního ročníku soutěže Labefest Talent dostanou šanci doplnit program obou festivalových dnů.

Kapely, které si chtějí zahrát po boku předních českých interpretů, nechť zašlou své nahrávky a odkaz na videoklip do konce března na e-mail Talent@labefest.cz.

Odborná porota následně vybere dvacet kapel do dvou semifinálových kol, z nichž fanoušci v internetovém hlasování zvolí dva finalisty, kteří vystoupí 10. a 11. května v Děčíně na Labefestu 2019.



O finálním programu festivalu tak mohou rozhodnout samotní návštěvníci!

Mezi odbornou porotu, vybírající první postupující interprety, se zařadí především pořadatelé, hudební producenti festivalu, ale i účinkující Labefestu 2019, např. Rybičky 48, Vypsaná Fixa nebo Imodium.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích Ticketstream.cz. – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/labefest-123763

Více informací najdete na: www.labefest.cz, www.slavnostidecin.cz nebo jam-pr@email.cz, 773 022 238.