Ochutnávka z hudebního menu festivalu Votvírák

OCHUTNÁVKA Z HUDEBNÍHO MENU

 FESTIVALU VOTVÍRÁK!

Naplánujte si hudební léto už teď!

Je vidět, že i letos se vyplatí být 14. – 16. června  na letišti Boží Dar v Milovicích u Prahy!  Stejně jako u ostatních letních hudebních festivalů i hudební program Festivalu Votvírák 2013 dostává v těchto dnech svou finální podobu.

Již dnes Vám můžeme oznámit první tři kapely, které přijaly pozvání na Votvírák 2013. Jejich jména jsou zárukou skvělé zábavy!

 

První kapela je naše “ stará známá“ z východního Slovenska, jež se na stage Votvíráku vrací po krátké odmlce. Jejich show v roce 2010 bylo jedním z vrcholů festivalového programu. A věříme, že s kapelou No Name tomu ani letos nebude jinak !

V loňském roce to na rockové stage pořádně rozbalila parta, která má v poslední době na „svědomí“ třeba pecky Má malá, neplakej, Katalog nebo Špinavej svět.  Říkají si Harlej, a  letos opět přijedou potěšit své příznivce.

Návštěvníci festivalu možná uslyší hity jako Dezolát, 156 sekúnd slovenčiny, Drogový večírek nebo Mažoretka, protože letos premierově na Festivalu Votvírák vystoupí skupina VYPSANÁ FIXA.

 

Další jména již brzy!

No Name
Vypsaná Fixa
Harlej

Rock
Katapult
Metalinda
Visací Zámek
Škwor
Arakain

Pop
Ivan Mládek
Wohnout
UDG
Rybičky 48
Kryštof

 

Vstupenky koupíte již dnes v předprodejní síti společností Ticketstream a Ticketpro.

Vstupenky na Festival Votvírák 2013 v síti Ticketstream zakoupíte i u cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a v knihkupectví KANZELSBERGER.

 

Festival Votvírák 2013.

Festival Votvírák je největší český multižánrový hudební festival (zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení zejména českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení). Ve dnech 14. až 16. června 2013 se uskuteční na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích jeho další ročník.

Stejně jako v předchozích letech se můžeme těšit na výborně sestavený lineup s řadou zvučných jmen. V minulých ročnících na festivalu vystoupila např. skupina Kabát, Olympic, Chinaski, Arakain, Visací Zámek, No Name, Kryštof, Ine kafe, skvělé Lucie Bílá, Věra Špinarová, Anna K nebo Václav Neckář, Michal David či Tomáš Klus.

Na samostatné stage ve speciální hip hopové zóně se v posledních letech vystřídala prakticky kompletní špička česko slovenské hip hopové scény. Publikum festivalu Votvírák si tak vychutnalo PSH, PIO Squad, Prago Union, Indy&Wich ale také slovenské hvězdy Rytmuse, Majka Spirita nebo Moju Reč.

Kromě vlastního hudebního programu pravidelně nabízíme i bohatý doprovodný program s celou řadou překvapení tak, aby zde našli zábavu všichni návštěvníci festivalu. Jde především o Adrenalin Camp, Game Zone nebo rozmanité pouťové atrakce. Oblíbená je rovněž noční prodloužená pro vytrvalé, pro něž je připraven hudební program i po ukončení hlavního festivalového programu až do rozbřesku.

K dispozici návštěvníkům festivalu je rovněž rozsáhlé parkoviště, stanové městečko a nepřeberné množství jídla i pití, jakož i komerčního festivalového zboží po celou dobu konání festivalu.

Festival Votvírák tak jako každý rok spolupracuje s organizacemi, které nezištně pomáhají lidem v tísni, nejčastěji to byli organizace, které pomáhají těm nejpotřebnějším a současně nejzranitelnějším – dětem. V loňském roce jsme pak navázali spolupráci s organizací Lymfom Help, která pomáhá lidem postiženým rakovinou.

Festival Votvírák je opakovaně držitelem ocenění Čistý festival, organizované společností Eko kom, na festivalu vyprodukovaný odpad třídíme.

 

Více informací

Martina Jablanovská

Jam-pr@email.cz

+420 773 022 238

 

Leave a Reply