Pipes and Pints v ostravském Barráku!

Stovky lidí se sešly 22.3.2014 v hudebním klubu Barrák za jediným účelem. Koncert pražské punk-rockové kapely Pipes and Pints!  První předskokani, vystoupili pop-punkoví On The Way z Bruntálu. Jejich hudba nadchla mnoho návštěvníků. Jako druzí se představili  punk-rockoví BOY z Brna, kapela hrající vlastní anglické texty, například: Stay Free, Never Break Us Down,  Fashion Police, Party Time, I’m Weird.

 Po krátkém čekání se začaly ozývat první uvítací slova rodilého Američana a zpěváka kapely Syca Mika. V minutě se veškerá místa před pódiem zaplnila fanouškami Pipes and Pints, aby ukázali to správné pogo, neboli vrážení se navzájem do sebe do rytmu hudby.

IMG_3856

 Narvaný klub nepřestal být do konce koncertu a Česko- americká kapela známá také třeba v Rusku vytvořila s songy Never Let You Go, Criticized, City By The Sea, Runaway, Kensington Club a dalšími pěkně pekelnou až drsnou atmosféru.

 Celé vystoupení doprovázela zpěvákova rodilá řeč – angličtina, ale nikomu nedělalo problém zpěvákovi Sycovi rozumět a vnímat především tvrdší punk-rockový večer.Po půlnoci celý koncert skončil a klub se začal pomalu, ale jistě vyprazdňovat.

Pipes and Pints jsem měla šanci slyšet poprvé a můj hudební styl to, bohužel, není.

Celkově byl večer hodně vydařený, opravdu hodně lidí, tvrdě rocková atmosféra a snad si večer všichni užili 🙂

Tea Bujáčková & Kristý Jadavanová

Leave a Reply