Rybičky 48 z Kutné Hory zavítaly v rámci svého turné TOHLE JE ROCK’N’ROLL, VY BUZNY také do Ostravy. Koncert se uskutečnil včera 12. dubna od 20:00 hodiny v hudebním klubu Barrák.

V soutěži na sociální síti Facebook o zahrání si s Rybičkami již podruhé vyhrála mladá bruntálská kapela On The Way. Během vystoupení zazněl i nejnovější song Jacob Fish, který byl složen, jak jde z názvu poznat, pro zpěváka z Rybiček 48 Kubu Rybu. Při tomto songu v publiku nechyběl frontman Kuba Ryba.

Po pauze, která následovala po On The Way přišla chvíle, kdy se z pódia začal ozývat první song Reality show a s ním celá sestava Rybiček. Jak řekl  Kuba Ryba: I málo lidí dokáže vytvořit úžasnou atmosféru a pořádný nářez. A to se právě včera v ostravském Barráku zcela potvrdilo.
Ze starších písniček jste mohli slyšet dále například Sexuální akrobat, Emily, Největší hit, Zamilovaný/Nešťastná, Oou, Obyčejnej den, Striptérka Anna. Z nejnovějšího alba: Tohle je rock’n’roll, vy buzny, Karolína, Bohém zapomenutý dítě, My ještě nejsme starý, Vážené dámy, Vstaň, leť, hned teď!
Celý koncert byl úžasný, celková atmosféra opravdu dokonalá.

Na Rybičky 48 je radost jít a nezapomenutelná show Vás nemine.

Tea Bujáčková (text) & Martina Jakubowská (foto)