Zakázaný Ovoce + On the Way + Imodium @ Barrák, Ostrava 27. 11. 2014

Ve čtvrtek 27.listopadu 2014  po devatenácti vystoupení v Česku, Slovensku a Polsku se v ostravském hudebním klubu Barrák uskutečnil dvacátý koncert Mercedes – Benz Live Space Tour.

Hlavní kapely celého turné v tomto roce se staly ZakázanÝovoce, Imodium a vítěz letošního ročníku Mercedes – Benz Live Space  On The Way.

Speciálními hosty na několika vybraných koncertů jsou Lety mimo a Fortix.

Čtvrteční večer zahájila nejmladší kapela turné On the way z Bruntálu  songem Ztrácíš, dále zazněl Rozmazlenej fracek, Ta pravá, Anděl, P.A.N.I.C.

Z  novějších songů Zpověď, Mayday a Příběh, který bude mít již za pár dní a to 10.prosince premiéru nově natočeného videoklipu na Óčko TV.

Prostřední kapela Imodium z Broumova přitvrdila svým hudebním rock’n’roll-rockovým stylem hned první písničkou Valerie, která nese název CD kapely.

Dále si získali publikum například songy Laní oči, Nad Berlínem, Příběhy o synovi a Kluci nepláčou.

IMG_2202

Zlatý hřeb večera byli ZakázanÝovoce, kteří nezačali, jak jinak, než písničkou Nikdy nezapomenem, kterou nazpívali společně se slovenskou kapelou Zoči Voči.

Závislí fanoušci nepřišli o svou Závislost, Srdeční záležitost, Zvyky, Automat na lásku a Zastávka na znamení, které všechny najdete na novém CD Automat na lásku.

Ale nechyběly ani staré dobré Vem si mě, Život se Tě neptá a Nech mě odejít.

Všechny tři kapely zahrály ze všech sil nejlíp, jak uměly a nikdo z návštěvníků turné určitě nelitoval. Kdo tu možnost ještě neměl, stále zbývá několik koncertů:

12. 12. Brno

13. 12. Jihlava

19. 12. Čelákovice

20. 12. Dvůr Králové

Tea Bujáčková