Druhý fotoreport z Pražského Majálesu

UDG, Rybičky 48, Vypsaná Fixa, Skyline, Pipes and Pints, NoName, Horkýže Slíže – tyto kapely, a ještě mnohem více, zahrály 1. května na letišti v Letňanech.

Jednalo se v pořadí o 11. ročník studentských slavností, které každoročně započínají měsíc květen, neboli měsíc studentů. Školáci se tímto odragují před těžkými závěrečnými zkouškami, které je čekají v následujících týdnech. Také se jedná o příležitost, kdy mohou studenti vyjádřit své názory, stavem školství počínaje …

Na třech olbřímích stagích show uvedli Jiří Mádl, Jakub Schaff Šafránek a Tereza Tobiášová. Své pódium slávy zde měly sponzoři: pivo Excelent, město PRAHA a Fajn rádio. Trojici pak doplňovala sportovní značka Reebok.

Majálesové slavnosti byly započaty průvodem, který před brány Výstaviště v Letňanech dorazil něco po 13,00; to už hrála pilotní kapela „Pilot“. Vše bylo rozmyšleno tak, že se hrálo na všech 4 stagích současně – což mohlo někoho naštvat, protože se mu kryly oblíbené kapely. Nicméně, kdyby se všech několik tisíc lidí šlo zároveň podívat jen na jednu momentálně hrající kapelu, byl by takovýto projekt nemyslitelný…

I když nám v průběhu odpoledne sprchlo, v kotli to jen vřelo.Akce byla zakončena kolem půl dvanácté – závěrečné kapely hrály do posledního dechu 🙂 .

Enjoy photos!

Maja