Ve dnech 30. září a 1. října se v Uherském Brodě uskutečnila pouť. Akce se konala ve sportovní hale TJ Spartak Uherský Brod, ve městě jsme mohli najít kolotoče, či různé stánky. A v hale jsme si mohli vychutnat koncerty různých interpretů.

V pátek jako první na scénu přišla mladá kapela Like-it, která pochází z Vysočiny. Pod podiem se to pomalu začalo plnit. Od kluků jsme mohli slyšet písničky jako 100 důvodů, Pády nebo Andělé. Poté je vystřídali ATMO Music, kteří zahráli, jak známe Polety, tak i další písničky, a určitě své fanoušky nezklamali. Pod podiem byl pořádný kotel. Chvíli na to se na stage začala chystat známá kutnohorská kapela Rybičky 48, která je oblíbená téměř u všech generací. A i když začal už podzim, přivezli do Uherského Brodu Léto, ale i spoustu dalších songu, počínaje Magdalénou, přes Emily a show ukončili písní Vstaň, leť, hned teď! Vytvořili parádní atmosféru, a fanoušci byli velmi spokojení. A co se týče závěru večera, tak s tím si poradila kapela, která je téměř domácí, Noubrejns, pocházející z nedaleké Nivnice. Předvedli spoustu songů, ale určitě lidem nejvíce utkvěla v hlavě písnička, která je známá od kapely Zoči Voči, Stratený.

Další den odstartovala domácí kapela Chaos in head, v čele se zpěvačkou Markett. Předvedli jak své nové hity, tak i pár starých. A byli oceněni potleskem z řad fanoušků. Poté na podium přišli WaldaGang, kapela která hraje hardcore-country. Kluci přijeli až z Prahy, a předvedli i své známe Eldorádo. A kvůli nějakým komplikacím na cestě vystoupila první kapela HBS,která je taky z domácí scény. Své fanoušky určitě nezklamali. A poté vystoupila kapelka Imodium, která se zdržela kvůli komplikacím v dopravě, a tím uzavřela celý tento ročník Uherskobrodské pouti. A nyní si myslím, že se už můžete těšit na další.

Text: Alžběta Koudelková
Foto: Kristýna Jadavanová