Jan Hlucháň + Silent Forms + Secrets of Separation @ Lira Music Bar, Valašské Meziříčí 13. 12. 2014

Tuto sobotu v Liře zahrál Jan Hlucháň za doprovodu houslisty Radka Gerly a akustické kytary v podání Jakuba Pavelky. Nechyběly známé songy, jako Sanitka, Lítám, nebo Cestující a došlo i na nové písně z Honzovy tvorby, např. Anděl. Energické vystoupení v akustickém podání vzbudilo silný dojem a lidé si to patřičně užili.

Další v pořadí byla brněnská funk-metalová kapela Silent Forms v podání Acida, Mike Wormwooda, Lukáše Kůry a Martina Běhala. V publiku to vřelo, nadšení fanoušků bylo znát. Zazněly např. songy Barkmachine, My Bacon Bride, Theres Late, nebo Sigiriya. Jsem rád, že jsem Silent Forms měl možnost vidět konečně naživo, protože opravdu je o co stát!

Závěr večera i koncertu patřil meziříčské kapele Secrets of Separation, která zde měla svou premiéru. Tato skvadra hraje směsici trash metalu, melodic death metalu a metalcoru. Pollution of Society, World’s Herd, At the Back of Shadow, Silver Slaves, nebo Dying in My Mind a jejich nejnovější pecku Let Your Eyes Burn, to vše jste mohli slyšet v podání této nové kapely na koncertě. Kdo neměl možnost, může se těšit na leden, protože se kapela chystá nahrávat své debutové EP.

Závěrem bych chtěl napsat, že během celého koncertu vládla úžasná atmosféra, bylo vidět, že si to lidi užívají. Z mého pohledu se tedy akce povedla a příště přijde třeba ještě víc lidí!

Tomáš Babický