FOTO: 4×4 Tour Ine Kafe v Bratislavě!

Ve čtvrtek 19.11. 2015 se v bratislavském klubu Majestic Music Club odehrál 3 koncert z právě probíhajícího 4×4 tour špeciál kapely Inekafe.

 

Toto turné kapela pořádá k dvacetiletému působení na slovenské a české scéně. Po dobu 4 měsíců kapela odehraje 4 koncerty ve 4městech, které jsou zároveň i hlavními městy 4 území: Česko, Morava, Slezsko a Slovensko. V každém z těchto měst kapela odehraje jedno kompletní album plus výběr dalších skladem v rámci show dlouhé 90 minut. Na Bratislavu padlo album ,, Je tu niekto? „. Zajímavostí je, že si kapela hledá na jednotlivé koncerty předskokany pomocí facebooku a hlasování fanoušků. Na bratislavském koncertě se nám představila kapela Sám Sebou.

 

Sám Sebou je mladá kapela pocházející z Jamíku nedaleko Spišské Nové Vsi založena v roce 2010.V součastnosti ji tvoří čtyři členové: bratři Fifíkové Matúš a Marek, Robert Fait a Peťo Antal. Tato kapela si s kapelou Ine Kafe už v minulosti několikrát zahrála. Představili nám zde i svoje nejnovější hity jako jsou: Ukľudni sa prosím drahá, Som z teba blázon, nebo úplná novinka Keď s tebou spím. Nechyběly však ani staré známé skladby jako: Najlepší kamarát, Dievča cez internet nebo Ideálna žena. Našla se zde i spousta fanoušků co Sám Sebou zná a pomohla jim udělat příjemnou atmosféru pro fanoušky čekající na Inekafe.

 

Chvíli po odbytí 9 hodiny se dobře naladěným fanouškům konečně představila kapela Inekafe, která celé vyprodané MMC hned rozezpívala. Jako hosta a zároveň posilu si na toto turné pozvaly kytaristu Michala Brenera z české kapely Rybičky 48, která si s nimi i zahrála na jednom z předešlých koncertů této tour v Brně. Atmosféra v klubu byla úžasná. Na davy skandujícich a zpívajících fanoušků, kteří znaly všechny skladby byl pohled k popukání. Kromě celé desky zazněli i skladby jako třeba: Růžová zahrada nebo Zaverečná, se kterou se kapela rozloučila a koncert zakončila.

Kristý Jadavanová