MIKULÁŠ zažije SILENT SCREAM

Jako do Star Treku zrození Silent Scream se chystají na opožděnou Mikulášskou party.
Je již tradicí, že KD Kbely zažijí nejen nálet Kbelských divočáků, ale motoklubů z celé ČR, to vše za doprovodu a pořadatelské účasti kapely Silent Scream.

silent scream

Akce pro širokou veřejnost se koná 12.12.2015, KD Kbely, Praha 9, od 19:00
Po vystoupení autorské tvorby Silent Scream a křtu jejich nové EP Vzpomínka vás čeká rockotéka v podobě live coververzí všeho nač si vzpomenete, taneční vystoupení latinoamerických tanců, soutěže, tombola a Doktor Buben.
Silent Scream v posledních dnech taktéž dokončila natáčení svého videoklipu právě na jednu ze skladeb z vydaného EP – Cell of Death (Cela smrti). Světlo světa by měl tento videoklip spatřit těsně před Mikulášskou.
“ Videoklip byl natočen na motivy skutečné události z 10. července 1973, kdy tehdy 22-letá vražedkyně Olga Hepnarová vjela se svou nákladní Pragou RN plnou rychlostí do hloučku nic netušících lidí, kteří čekali v Praze na tramvajové zastávce v dnešní ulici Milady Horákové. Za tento čin byla Hepnarová popravena v březnu 1975 jako poslední žena v tehdejším Československu. Fanoušci se mají opravdu na co těšit” dodává Silent Scream
Více informací www.silentscream.cz, případně na FB stránce Silent Scream.

vice informací: Martina Jablanovská,
jam-pr@email.cz,
Tel: 773 022 238