12. 12. 2015 se konal v pražské Incheba areně koncert skupiny Visací zámek, kterým zakončila své turné Kristova léta. Série koncertů, kterými kapela oslavila 33 let na české resp. československé hudební scéně. Není bez zajímavosti, že Visací zámek hraje po celou dobu své existence ve stejné sestavě.
O úvod koncertu se postarala skupina Plexis, která už také mnoho let patří k matadorům české punkové hudby. Nesměly chybět hity jako Půlnoční rebel, Svět jsou jen bary, a nebo Už mi to kroutí nohy. Jako druhá v pořadí vystoupila slovenská punková legenda Slobodná Európa, také ona se setkala u návštěvníků koncertu s velikým ohlasem. Po skončení jejího setu zcela naplněná Incheba arena napjatě čekala na hlavní protagonisty večera.
J. Haubert vzal, jako král punkového království, otěže večera zcela do svých rukou. Návštěvníci koncertu se rozhodně nenudili. Kromě výborné muziky, kterou tvořily jak písně z nového alba Punkový království, tak všechny zásadní hity napříč celé tvorbě skupiny, si mohli zacvičit klasickou koncertní rozcvičku pod taktovkou Michala Pixy. O další zpestření večera se postarala dechová hudba Kolíňanka, která zahrála písničky Kanárek a Chtěl jsem mít kapelu ze samých pankáčů. Při obou písničkách předvedli na pódiu své umění mladé mažoretky. Na pódiu se objevila také striptérka, která za tónů písně Absolutní peklo skončila na kříži, který tvořil dominantu pódia. A o riff z legendární písně Traktor se postaralo kromě Visacího zámku i dalších deset hostujících kytaristů.
Celkově šlo o velmi vydařenou akci, při které se člověk výborně odreagoval od předvánočního shonu.
Richard Karban